En fredag...

...innehållandes:
 
  • Ett arbetspass med lagom att göra, go´frulle till alla och till och med en liten bit av favorittårtan (den med marsipan...) till eftermiddagskaffet.
  • En dryg timmes PW innehållanes ganska mycket motvind, gråa nyanser, osopade gångvägar och duggregn...men också minst lika mycket medvind, ett par tusen himla uppfriskande andetag och en ny ganska härlig Hannah & Amanda-podd.
  • Ett litet hemmaSPA innehållandes ett hett skumbad, bodyscrub och peeling, hårinpackning, fotfilning och (typ) helkroppsrakning följt av BUS (halleljua-uppfinning tycker ju jag då och använder helt enkelt Doves lätta variant) och en kvick men välgörande pedi- & manikyr.
  • En middag innehållandes fiskgratäng innehållandes ett torskblock omringat med rikligt med potatismos toppat med smögensås...serverat med rårivna morötter och en halv miljon saftigt söta småtomater, såklart. Typ stört gott!
  • En soffa innehållandes en trött men himla välmående och rätt så fräsch strandad val leendes åt ett par avsnitt av Girls ätandes en skål med fruksallad på jordgubbar och tärnad melon toppad med (healthy) chokladmousse.
En himlans fin fredag i´t is! 
 
 
 
Sure thing!
Etiketter: Allmänt,

  
Skrivet av: Helena

Åh...bilden med nyckelpigan... Kärlek!

Svar: Ja visst är den magiskt!! Älskar den! Skulle vilja hitta den som tavla...eller typ göra en liknande bild på mig själv och räkan, hehe.
Pregg&Fit

,   Bloggadress: http://www.healthbyhelena.com
Skrivet av: Malin

Vad är dessa Hanna & Amanda podds för något? Och var hittar man det? :)

Svar: Det är systrarna Widell som gör typ radiosnuttar varje fredag, hittas på iTunes! Eller googla och klicka vidare bara. Väl värda att lyssna på!
Pregg&Fit

,
Skrivet av: Rund är också en form!

Låter som en kanonfin fredag! :-)

,   Bloggadress: http://rundarocksaenform.wordpress.com



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: