Todilooo

Hjälp vad dålig jag är på att skriva här alltså, sorry!! Men dagarna ba, pffffft! Springer iväg verkligen. Och jag skriver dagbok varje dag för att komma ihåg vad som händer, särskilt med kidsen. Allt blir bara gröt i skallen annars, är ju både glömsk, hormonell av amning och trött. Är glad att jag skriver, så jag kan bevara minnena.

Semestern har varit förträfflig och trots ett väldigt...hm, dekadent leverne, är jag i hyfsad form. Dock utan hybris - jag kan och ska bli SÅ mycket uthålligare, starkare och snabbare.

Planen sjösattes igår och mallen är ungefär såhär:

Gymmandet kommer bli svårast att få till, så ribban ligger lågt där tidsmässigt. En halvtimme ett par ggr i veckan, dra direkt mannen kommer hem från jobbet. Försöka att alltid få till ett styrkepass på måndagar! Check igår - stööörd träningsvärk i benen idag!

Tänkte riva av springpasset med snabba inslag idag men fick i sista stund löpdejt med grannen varför det byttes ut mot ett distanspass på 8 km. Backar, snitt 5,37 min/km, mycket snack. Jobbigt, beroende på såväl satans träningsvärk i ffa benen, varmt väder och allmänt halvbra form. Skjut trevligt och energigivande och härligt att ha i ryggen dock!

I morgon vila då lill-K fyller T R E år. Så. Jäkla. Sjukt. Ja. Att han fyller tre år alltså, inte att jag ska vila... Han ska få massa paket såklart (har redan haft två kalas) samt välja vilket fika han vill på stans bästa kondis. Givetvis fikar man på sitt barns födelsedag, borde vara lag på det.

Etiketter: Allmänt,

  Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: