Recap

Så. Hur gick det då, men min nyligen outade träningsplan denna första veckan? Jorå tack, rätt så bra faktiskt.

Tre springpass blev det, 8 + 8 + 12 km. Bara lättdistans dock, skippade det där lite kortare med nåt slags inslag av kvalitet då jag fick sällskap på alla pass och helst kör snabbt på egen hand (delvis pga att definitionen av snabbt är så individuell såklart) (och ja på sätt&vis är det ju jäkla bra kvalitet med sällskap - även det en definitionsfråga 😉). Mest nöjd är jag med dagens långa, var lite tungt i början men lossnade sen och jag slutade verkligen på topp - hade kunnat springa myyyycket längre!! ÄLSKAR när det känns så! Och med 5.35-tempo med denna småtunga kropp, i backar och med pratigt sällis är jag sjukt nöjd faktiskt!!

Styrkan körde jag enligt plan och JA jag har haft crazy träningsvärk. Får se hur det går i morgon dock med planen att alltid smälla av ett gympass måndagar...med spring såväl lör som sön borde jag kanske ligga lågt och vila i morgon? Kommer vara i behov av egentiden dock!

Ny vecka nya tag. Här hemma måste chinsstången upp.

Nu sushi!

Etiketter: Allmänt,

  
Skrivet av: Lisa

Bra jobbat! Du har verkligen kommit igång med löpningen. Så härligt!

Svar: Tack! Ja helt underbart, även om det finns lite frustration ibland när jag glömmer bort mig, över att det inte kanske känns lika lätt som förut haha...
Pregg&Fit

,
Skrivet av: Christina

Härligt!
Första gången jag var ute och sprang efter semestern blev jag förvånad att det gick så bra. men imorse så kom jag att tänka på att jag har ju faktiskt tappat 7 kilo och det är ju mycket vikt om man tänker sig 7 mjölkpaket! Igår blev det skivstång med tyngre vikter vilket resulterade i träningsvärk idag, svårt att sätta sig, haha :)

,   Bloggadress: http://ecochic.blogg.seDitt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: