UtomhusSpringeri!!

Men det sa du ju inget om ikväll ju! Du är ju så grym!!! Ser massor framemot fred, vem vet, du kanske får lust att springa lite då med?!? Tack för en grymt rolig kväll! Kram
Du är så grym!
SV : Haha, rätt åt dig ;)
Jag tycker denna granola var god men kakao är lite för mycket efterrätt för mig för att fungera alltid. Renee har däremot en med russin och hasselnötter i, kanske även något mer..., som är riktigt jäkla god. Den säljs i enkilospåse och är inte alls svindyr. Brukar ligga på kring femtiolappen kilot vilket är grymt värt!
Ja göra egen är tipptopp, tror jag ska svänga ihop en snart igen. Har min "banola" som favorit. mmm... banangranola och fil. YUM!
Banola är goooott!
Ok, recept. hmm... Mixa en banan till mos, blanda med lite olja av något slag, förslagsvis en naturell eller typ lite smält kokosolja för kokos + banan = yum! Blanda ihop gryn som du gillar + hackade nötter. Jag gillar havregryn, havrekärnor (ger fin crunch!), dinkelgryn, hackade cashewnötter, hackade mandlar, kokosflakes och kanske lite valnötter.
Vill du ha det ännu crunchigare så är det gott med en klutt honung i. Man får dock passa sig så det inte blir för sött, bananen ger ju en hel massa sötma i sig.
Blanda ihop hela härligheten till en koncistens som går att "nypa ihop" lite. Ut på en plåt och in i ugnen på ca 150 grader. Rör om lite då och då, säg var 5-10 minut. Det tar oftast mellan 20-30 minuter tills granolan är klar. Eller ja, banolan!
Smakar sjukt bra tillsammans med syrlig fil. mmmmmm....