Winnerbäck på Värvet

Åh - det är FREDAG igen! Så härligt ju!! Vi har haft en hyfsad natt trots rejäl febertopp hos lillen igår (efter vaccinationen you knowe) och efter mysig morgon med långfrukost med tidningen och bäbisbad blev det en uppiggande promenad, tyvärr i frånvaro av det av SMHI utlovade solskenet. Och den var ju rakt inte uppiggande för den lite mindre av oss två, vilket förstås var tanken med det hela. Det är ju därför jag kallar det sövningspromenad och han sover nu så gott på fårskinnet ute i vagnen!
 
Hur som, det var jättelänge sedan jag lyssnade på nån podd på prommisen/löpturen nu, gjorde det ju jämt förut och så fort jag hör eller läser nåt om "Hannah & Amanda" så tänker jag på solsken, värme och en härligt gravid kropp på svettig promenad! Nu funkar emellertid inte mitt spotify då jag fått ett nytt kontokort (tecken på att du är 30+ = du "orkar" inte ändra kontoinställningarna på telefonen...) och därmed inte betalar (körkortet är förresten borta insåg jag nu!! Jag som har ett paket att hämta på posten med beautylyx!) så idag öppnade jag poddappen för första gången på länge och HIMLAR vad mycket intressanta intervjuer det finns nu på Värvet! Winnerbäck bland andra!! Ni som inte upptäckt poddar i allmänhet och Värvet i synnerlighet - check it out!! 
 
Fredag alltså och en härlig helg med familjemysfokus stundar. På agendan idag hittar vi löptur när killen kommer hem från jobbet (skönt att slippa vagen ju!) och en smarrig middag med en rejäl bit entrecote och ett glas rött. I morgon en utflykt till Erikslund i Västerås (inte supermys med Ikea på en lördag tycker jag men en av golvlamporna gick av (!!) härom dagen och det passar sig inte att vara kort om lampor i november) och lite mer hemmamys. På söndag "långdistans" (citationstecken då den liksom är max 12 km "lång") och firande av fadern i huset! Och några fler pappor, kanske.
 
Trevlig helg på er!
Etiketter: Allmänt,

  Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: