Småfixet

Njuter lugnet och ensamheten till max denna eftermiddag. Fixar små viktigheter som gör mig lugn och harmonisk, glädjs åt välmåendet, ledigheten, sommaren, långPWn i skogen, kroppen, kärleken, den ljuvligt söta och saftiga vattenmelonen och de yttepyttesmå kläderna som hänger på tork i barnkammaren. Törst knappt tro att det är sant och håller andan när jag går förbi rummet med den lilla, lilla färdigbäddade sängen och de tiny tajny nytvättade bodysarna, små tightsen, mössorna och strumporna. Finns det verkligen där på riktigt? Står det kvar om jag går förbi och kikar in en gång till? Och vem är du, som bökar och stökar hejvilt om kvällarna men vilar stilla så länge om mornar och förmiddagar? Galet kvällspigg och extremt morgontrött som far din, kanske? Ganska snart får vi veta.
 
När ska man förstå?
 
Etiketter: Allmänt,

  
Skrivet av: Andréa

Det är knappt en förstår ens när underverket är ute faktiskt. Men snart är hen hos er! Hoppas du får en lagom snabb och lätt förlossning :)

,   Bloggadress: http://www.lopningolivet.se
Skrivet av: linda modin

Olidligt spännande!

,
Skrivet av: Debbsan

Åh va spännande!!! Stor kram

Svar: Sjukt spännande...love!
Pregg&Fit

,
Skrivet av: Åsa

Det är svårt att förstå även när bebisen är ute. Min andra (som var väntad 5/8 kom helt plötsligt ut 10/6, så vår andra tjej är redan 6 v imorrn!!

Svar: Oj! Tänk så fort det kan gå! Hoppas ni mår toppenbra iallafall - hela familjen. Kram!
Pregg&Fit

,
Skrivet av: Åsa

Vore kul om du körde lite "mamma-fitness" i höst här i Etuna!

Svar: Åh vilken idé! Men jag är ju så väldigt outbildad i träning, kan mest bara springa (och knappt det säkert, enligt expertisen, haha!). Finns det någon form av organiserad mammaträning i stan? Ska helt klart kollas upp! Återkommer i frågan!!!
Pregg&Fit

,Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejladress: (visas ej)

Adressen till din blogg:

Dina ord: