Recap

Allmänt

Så. Hur gick det då, men min nyligen outade träningsplan denna första veckan? Jorå tack, rätt så bra faktiskt.

Tre springpass blev det, 8 + 8 + 12 km. Bara lättdistans dock, skippade det där lite kortare med nåt slags inslag av kvalitet då jag fick sällskap på alla pass och helst kör snabbt på egen hand (delvis pga att definitionen av snabbt är så individuell såklart) (och ja på sätt&vis är det ju jäkla bra kvalitet med sällskap - även det en definitionsfråga 😉). Mest nöjd är jag med dagens långa, var lite tungt i början men lossnade sen och jag slutade verkligen på topp - hade kunnat springa myyyycket längre!! ÄLSKAR när det känns så! Och med 5.35-tempo med denna småtunga kropp, i backar och med pratigt sällis är jag sjukt nöjd faktiskt!!

Styrkan körde jag enligt plan och JA jag har haft crazy träningsvärk. Får se hur det går i morgon dock med planen att alltid smälla av ett gympass måndagar...med spring såväl lör som sön borde jag kanske ligga lågt och vila i morgon? Kommer vara i behov av egentiden dock!

Ny vecka nya tag. Här hemma måste chinsstången upp.

Nu sushi!

Etiketter: Allmänt,

Todilooo

Allmänt

Hjälp vad dålig jag är på att skriva här alltså, sorry!! Men dagarna ba, pffffft! Springer iväg verkligen. Och jag skriver dagbok varje dag för att komma ihåg vad som händer, särskilt med kidsen. Allt blir bara gröt i skallen annars, är ju både glömsk, hormonell av amning och trött. Är glad att jag skriver, så jag kan bevara minnena.

Semestern har varit förträfflig och trots ett väldigt...hm, dekadent leverne, är jag i hyfsad form. Dock utan hybris - jag kan och ska bli SÅ mycket uthålligare, starkare och snabbare.

Planen sjösattes igår och mallen är ungefär såhär:

Gymmandet kommer bli svårast att få till, så ribban ligger lågt där tidsmässigt. En halvtimme ett par ggr i veckan, dra direkt mannen kommer hem från jobbet. Försöka att alltid få till ett styrkepass på måndagar! Check igår - stööörd träningsvärk i benen idag!

Tänkte riva av springpasset med snabba inslag idag men fick i sista stund löpdejt med grannen varför det byttes ut mot ett distanspass på 8 km. Backar, snitt 5,37 min/km, mycket snack. Jobbigt, beroende på såväl satans träningsvärk i ffa benen, varmt väder och allmänt halvbra form. Skjut trevligt och energigivande och härligt att ha i ryggen dock!

I morgon vila då lill-K fyller T R E år. Så. Jäkla. Sjukt. Ja. Att han fyller tre år alltså, inte att jag ska vila... Han ska få massa paket såklart (har redan haft två kalas) samt välja vilket fika han vill på stans bästa kondis. Givetvis fikar man på sitt barns födelsedag, borde vara lag på det.

Etiketter: Allmänt,