Energi in

Cardion

Ja energi direkt in i systemet kändes det verkligen som, då jag stack iväg på en halvtimme egentid direkt då Kalle kom från jobbet. Första gången jag gjorde det post partum faktiskt ju, annars har jag kutat på morgon eller förmiddag bara, då Snorpan helst inte velat vara ifrån mig dygnets resterande timmar. Nu har dock nåt stort hänt - de magiska tre månaderna har passerat och vi har oss en ny bebis!

Anyways, det har varit m y c k e t de senaste dagarna med besök och sånt, sena kvällar, kiddos all over the place, massa utflykter (och way fel mat...men orka bry sig så mkt på semestern liksom!!), igen vila. Det var SÅ ljuvligt att ta sig dessa fem km idag!! Att så lite kan göra så mycket liksom! För att effektivisera ytterligare körde jag lite lätta intervaller de sista 2 km, 200 m snabbt varvat med 200 m jogg. Ljuvligt också att smyga in lite fart på detta sätt, det behöver jag. Väcka kroppen lite! Det här får vara min nya grej ett tag - kortare pass! Mer kvalitet!! Älskar ju SÅ att mysjogga långt och länge...men var sak har sin tid och det har jag helt enkelt inte tid med nu.

Sprang första gången i mina nya DS btw (de hann aldrig komma innan utomlands) - supersköna. Så värt. Och jag har klickat hem nåt annat träningsgrejs oxå idag...men aja det får vi ta en annan gång.

Tjolahopp!

PT-pass no 1

Styrketräningen

Yes igår hade jag min första timme av (initialt) 6 med personlig tränare och jösses så det känns i kroppen idag alltså - haha! Efter veckan som gått, med sol och värme, nåt glas vin och lite för mkt mat och chips varje dag, var det ju perfekt att dra igång nu...även om motivationen kanske är ännu lite bättre efter semestern (aja jag är ju föräldraledig...men då mannen har semester känns det liksom att jag har det oxå!). Dessutom började vi med lite tester, för att liksom kunna följa att jag förbättrar mig. Och jag var ganska kass - vilket ju är ett bra utgångsläge då man bli ändra nåt haha.

Chins - en halv (med band ja)
Marklyft - 50 kg, 8 st
Benböj - 50 kg, 3 st
Bänkpress - 30 kg, 2 st
Plankan - 1,35 sek

Kan i efterhand sakna armhävningar btw?

Nåväl, jag har varit starkare och jag kommer bli igen! Oh yes!! I framför allt benböj och chins kände jag hur klent magstöd jag faktiskt har, inte så konstigt då jag förlöstes för tre månader sedan såklart.

Är nöjd med planktiden dock.

Nu längtar jag efter att komma igång, träningsvärken idag är handikappande men sporrande! Måste bli en lite jogg i morgon iaf.

So long!!